Alla inlägg den 7 maj 2010

Av zanna - 7 maj 2010 21:24

idag har det varit soligt å varmt, vi började dagen med en promis till farmor kl 10. men abbe hittade jon som var ute å grejjade så han stannade där medans jag fortsatte till farmor. var där i två timmar innan kl blev lunch så då plockade jag upp både abbe å jon å så gick vi till oss å åt lite lunch å sen fick grabbarna leka vidare. =) när vi hade ätit så kom farmor till oss å skulle hämta nå kort som jag glömde att lämna tillbax till henne på förmiddan å så blev hon här i flera timmar istället. =) trevligt med lite vuxet sällskap. =)

katarina kom å hämtade jon efter 15 nångång tror jag. de hade skit skoj så det där gör vi om fler gånger tycker jag. =)

vi har alltså kort å gott varit ute hela dan. när jag väl satt mej till ro så kom kim å abbe å frågade om abbe fick följa med anna å annelie på en promis å det fick han, det slutade med att jag å alma gick med oxå. andra promisen för idag, det var skönt å komma ut igen. =)

oskar ringde för en stund sen å frågade om abbe skulle på fotboll imöra å det ska han så klart. nu har den dragit igång igen å det är skoj, funderar även på om jag ska anmäla honom till landslagets fotbolls skola i juni. tre kvällar å sen är den slut. abbe vill säkert gå om jag frågar honom. han är mycket aktiv den lilla killen å vill gärna gå på allt han får å kan. =)


nä nu ska jag lägga mej ner å kolla på tv. är så himla trött, säkert bara för att man har varit ute hela dan. =)


ÄLSKAR ALMA KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


puss kram



Ovido - Quiz & Flashcards