Alla inlägg den 23 maj 2010

Av zanna - 23 maj 2010 19:14

idag så är jag trött å slut i kropp å själ..

i fredags så var det begravning å den var jobbig men så himla fin.

när alla for å skulle grilla så stannade jag hemma å gick i säng vid 21 för jag var helt slut. vaknade vid 23 å hade jätte svårt att somna om för det var så inni nordens varmt i sovrummet. upp 05,30 på lördan å jobba å sen vidare till ovansjö för grillning å upp 06.30 i morse för jobb när jag kom hem så var det bara att sätta sig i bilen igen å åka till ovansjö å hämta abbe för karl är sjuk så han orkade inte... =(  inte jag heller egentligen men vi måste ju ha hem abbe ikväll så då for jag. kan ju säga att jag att jag kommer att gå i säng tidigt ikväll, jag är så himla slut. jag ångrade mej igår att jag hade tagit på mej jobb, på lördan för jag visste att jag nog skulle vara trött å det var jag men men...


nu i veckan så händer det inte mycket, ska försöka tvätt en massa imöra för jag har hela badrummet med tvätt. *suck* men det är ju ett måste.


nån dag den här veckan så ska jag dejta anna å greta. =) vi ska ta oss en promis å äta lunch breve yxfabriken i gränsfors. det ska bli hur trevligt som helst. dom har tydligen öppna nå mat ställe där å det ska tydligen vara bra mat för 65kr. =)


nä nu ska jag ta å väcka lill tösen. hon har en sov dag idag.


ÄLSKAR ALMA KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


puss kram

Ovido - Quiz & Flashcards