Alla inlägg under maj 2011

Av zanna - 12 maj 2011 14:37

jag är helt å hållet slut när det gäller abbe. jag vet inte vad jag ska göra snart. han fullkomligt skiter i vad jag säger å är rent ut sagt elak. men när pappa kommer hem är han som en ängel. han säger att han kan vara elak med mej bara för att pappa skäller mer än vad jag gör men för det ska man väl inte bete sig hur som helst. jag håller på att bli galen. han känner sig säkert oxå sviken av sin mamma som lovar en sak men gör en helt annan. å då är det väl jag som får för allt. han ser väl oxå hur hans syster är, hon är ju så mammig på kvällarna å när hon springer omkring å skriker på mamma så blir han väl avundsjuk på att hon har en närvarande mamma men inte han. jag är den mest elaka människan i abbe´s ögon utan att han behöver säga det, jag känner att han tycker så. =(


ikväll så kommer min syster jeanette hit å ska sova här, hon ska på bergravning i njurunda imöra så hon kommer med tåget ikväll så jag å alma ska hämta henne kl 19 nånting i sundsvall. imöra så ska abbe å alma vara hos mormor medans jag tar med mej alfonz å min my till hudik. ville inte åka dit själv så my följer med å vill skona mormor från att ha ett 5e barn hos sig för hon ska även ha brorsans barn medans han är på bergavning. så vi får se hur det går. =)


igår så tog jag mej en prommis igen med kristina. vi gick bara till bettan igår men idag ska vi väl gå bakvägen å runt alltihop så vi kommer ut på gåsjövägen. linus sa igår att det är ca 8,5 km den vägen så det är ju alldeles lagom. =) tar ju lite över en timme att gå den svängen å då går vi ganska fort. =) å har hur kul som hest efter vägen. =) mycket skratt. =) =)


nä nu ska jag ta å förbereda nån midda. =)


ÄLSKAR ALMA Å ALFONZ KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


puss kram

Av zanna - 10 maj 2011 19:44

idag så hade jag bestämt en dejt med käraste anna på förmiddan men jag bestämde mej att jag skulle fara när ungarna slutat så dom kunna följa med å kolla på anna´s lilla valp å kycklingar. anna hade varit å köpt fika för att "fin främmandet från årskogen" skulle få nå gott å vi fick tårta. =) Mums. =)

satt å prata en stund medans alla barnen lekte. sen blv det dags att gå ut å kolla in kycklingarna. men kycklingarna var halv vuxna höns så vi ska åka dit i slutet av månaden istället å kolla på nykläckta kycklingar. =) ska bli skoj. alma blev helimpad av den STORA tuppen å stod å peka å skratta. =) valpen däremot blev hon avvaktande mot. men tycker ju att dom ska vara rädda för stora hundar men alma är nästan rädd för dom små å älskar om större. knäppa barn. =)

bestämde att jag skulle åka tillbax ikväll å få håret avkapat men jag hade glömt att karl skulle jobba över så anna skulle komma hit istället efter att hon hämtat mor å far. så hon skulle komma 21.30 istället för 19.30 som jag skulle komma. ska bli skönt å få bort allt hår nu när jag visat att jag kan ha långt hår. =)


jag skulle ut å gå med kristina ikväll men dom planerna gick i stöpet med tanke på karl å anna. får ta en sväng imöra istället så jag får leva med strax över 7000 steg idag. =(


just nu sitter jag å kollar på tv medans alla barnen sover å karl är å jobbar.

nä nu ska jag fortsätta å vara lat. =)


ÄLSKAR ALMA ALFONZ KARL Å ALBERT!!!


puss kram

Av zanna - 9 maj 2011 17:50

dagen började som vanligt idag, vi klev upp, åt frukost å for till mamma/mormor å sen vidare för bvc med alfonz, hämta alma på dagis å hämta abbe hos mamma.

vi kom hem å jag gjorde allt som skulle göras innan alma vaknade.

när hon vaknade så hade hon en sån hemsk hosta så jag skulle ge henne ventoline men hon vägrade så jag ställde ifrån mej medicinen på bänken å gick till alfonz för han låg å skrek ut, när jag kommer in igen så hittar jag alma breve medicinen å jag blev livrädd för jag såg att flaska var tom, hon har lyckats fått av korken på flaskan å jag visste inte om hon bara spillt ut allt lr om hon druckit av den så jag lyften henne därifrån å torkar upp allt som jag såg var på bänken, golvet å stolen. tittar på henne å frågar om hon tagit sin medicin å hon svarar ja. så det var bara till att ringa rådgiviningen som kopplade mej till giftcentralen. pratade med dom å dom gav mej alla symtom man kan få vi överdosering å sen var det bara att avvakta. nu har det gått över 3 timmar å hon visar inga symtom än så jag hoppas för allt i världen att det är så att hon tömt ut allt som var i flaskan. snacka om att jag blev rädd, jag kommer aldrig mer att ställa ifrån mej nå på bänken utan allt ska tillbax till skåpet direkt oavsett om jag blir avbruten med det jag håller på med.. hua hua...


nä nu ska ja ta mej an alfonz. =)


ÄLSKAR ALMA ALFONZ KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


puss kram

Av zanna - 7 maj 2011 09:33

nu är det helg å jag har min karl hemma. =) igår när han kom hem från jobbet så låg jag på soffan å vilade alfonz å alma låg å sov så då passade jag på oxå, så kommer han till mej på soffan å slänger ett par nycklar å ett papper på mej å jag tittade på dom å jag tittade på honom, då har jag fått en ny bil. =) =)

jag har fått "norton" som jag tittade på innan alma kom tror jag det var som jag så gärna ville ha då men inte kunna köpa för saaben hade inte blivit såld. jag blev överlycklig!!! audin var ju bara en sista minuten bil som jag var tvungen att köpa för jag hade ingen bil å jag skulle på bvc, jobba å göra nå mer så jag var i behov av en bil. men nu ska den säljas!! nån som vill köpa den?


idag så har det äntligen blivit fint väder så idag blir det till att vara ute. =) ÄNTLIGEN! har varit så tråkigt den sista veckan nu när det bara har varit kallt å jävligt ute.

idag så blir det till att röra på mej för jag fick bara ihop 7000 steg igår men idag ska det bli ändring på det. =) har fått ihop veckans kvot för länge sen men man vi ju gärna ligga på topp. =)


ÄLSKAR ALMA ALFONZ KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


puss kram

Av zanna - 6 maj 2011 11:55

igår så var jag lika hurtig som i förrgår. fick ihop 18 000 steg efter enm riktigt lång prommis med kristina. hade något ont i ryggen när jag kom hem. inte är jag van att gå så mycket som jag har gjort nu. =) men det kostar att igga på topp. =)


idag så har jag bokat dop till alfonz, den 24e juli blir det. det blir hemma den här gången oxå. =) så nu får vi hoppas på solsken å vackert väder. å att vi får låna tältet av lars. =)


idag så ska abbe till sin mamma å vara där tills ikväll, vara hemma imöra å vara med henne igen på sönda. något hattigt men men... å så är det ju kalas på sönda å jag hoppas att hon följer med honom dit. 


nä nu ska jag ta å göra nån nytta. 


ÄLSKAR ALMA ALFONZ KRAL Å ALBERT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


puss kram

Av zanna - 4 maj 2011 22:16

i måndags så började kommunen stega tävling. =)

men jag vaknade på måndan å hade så grymt ont i ett knäveck så jag trodde att det skulle vara kört att få ihop nå steg. tvingade mej ut på en prommis på kvällen å fick till slut ihop 6500 steg. men attans så ont jag hade när jag kom hem.

igår så gick det bättre å fick ihop en massa steg. fick med mej kristina ut på en prommis å idag har jag tagit två promenader så mina steg är nu uppe i 20 000 steg. något stolt över det men nu måste jag ju hålla dessa steg varje dag oxå annars så resulterar det nog i prestations ångest.

ska ha en promenad dejt med kristina imöra igen. =) hon deltar oxå i tävlingen så vi är båda ute efter steg så det är ju bra med sällskap. blir inte att man går så långt själv å dessutom är det trevligt. =) =)


idag så har vi varit på kalas, gott med tårta. =) blev dock inte där så länge men trevligt var det iaf. =)


har fått mitt semester schema nu å blev tok nöjd med det. hur bra som helst. =)

så nu när jag har fått det så blir det till att boka dop i slutet av juli för det går inte att ha det när vi ville ha det för då är det rättviksveckan å då ska dom flesta av familjen dit. men men...


nä nu ska jag titta på dom sista minuterna av hockyn å sen off the map. =)


ÄLSKAR ALMA ALFONZ KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


puss kram

Ovido - Quiz & Flashcards