Alla inlägg under februari 2010

Av zanna - 18 februari 2010 15:43

alltid nå skit när karl åker bort å ska vara borta i några dar...

det här gången så stannade den där jävla opeln igen för mej... jag fastnade på gården å det har ju bara kommit typ 2cm snö.. jag försökte ringa till folk överallt som kanske kunna komma å hjälpa mej för jag stod mitt i öppningen till gården med bilen så jag kunna inte ta saaben heller.. men ingen svarade.. jag ringde till annelie å hon var snäll å ringde till darsten som skulle vara snäll å hjälpa mej men precis då så tog jag i som faan å kom loss.. karl sa att det kunna vara bromsarna som frusit eftersom att ett däck inte rörde på sig. fy faan vad less jag blir. när karl var i rättvik i sommras å jag var hemma så stannade den där opeln mitt i korsningen på q8 i gnarp å ville inte gå heller förna karl kom hem. alla som jag bad om hjälp med att ta hem den trodde att jag fått soppa torsk men det hade jag inte för dom kom med en dunk å tankade den.. men inte lyssnade dom på mej utan tankade å hoppasn det startade inte iaf. å nu detta. blir så så så less på det här... å jag som ska ta den bilen upp till vemdalen på lörda.. vad kommer att hände då då?? punka på alla hjul lr så kanske jag hälsar på i ett dike. känns bara som om jag ska stanna hemma å inte åka en meter till förns karl kommer hem.

å så ska det ju komma en massa snö oxå, å hur ska jag kunna ta bort den då när slungan oxå bara funkar när den vill. jag sa till karl imorse innan han åkte att blir det en massa snö så ringer jag till nån med traktor för jag tänker då inte jävlas med slungan.. sist jag körde den så fick jag gas häng å höll på att köra rätt in i en vägg i garaget när jag skulle flytta på den. tur man är snabb så jag hann stänga av den innan det var för sent.. å vad jag hatar när karl är borta!!!!!!!


så nu har jag gnällt lite idag så nu ska jag inte göra det nå mer...

ska ta å fixa lite fika till mej nu innan alma vaknar. tur jag har henne annars vet jag inte vad jag hade gjort. =) <3


ÄLSKAR ALMA KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


puss kram

Av zanna - 17 februari 2010 16:39

idag så har vi inte haft nå bra dag.. alma har varit hopplös å bara skrikit i princip hela dan. nånting är fel med henne men sen hon fick lite alvedon så har hon varit på gott humör. =) tack för det! hon är alldeles vit i tandköttet nere i munnen å det ser ut som om det skulle kunna komma en hörntand. jag vet ju inte hur det är det här med tänder, hur dom kommer när dom kommer å hur det ser ut. men eftersom hon blev bättre av alvedon så har hon nog haft ont. stackars lill gumman! <3 tycker inte om när hon är otröstlig!


å så har jag bråkat med min my, jag lånade ut bilen till henne men istället för att komma tillbax med den när hon var klar med mamma så for hon till en kompis i stället vilket har lett till att jag blev arg på henne för jag hade behövt åka å handla.. men men nu är den tillbax men jag har inte tagit mej nånstans. tappade lusten helt.. jaja..


nu har jag börjat med lite mat, pommes å korv, har ingen lust med nå mer avancerat. har ingen ork alls idag men jag har iaf kört två diskmaskiner. =)

skulle behöva tvätta lite oxå, å vara till stan å köpa en ny skid dress... den jag köpte i fjol blev lite trång efter att jag fått alma. hade jag vetat att jag var gravid när jag köpte den så hade jag inte köpt den utan väntat tills nu istället men så blev det inte hella. far till vemdalen över en natt på lörda å det skulle tydligen bli -20 där på lördan å då kan jag ju inte vara ute om jag inte har nå täckbyxor.. =( men men jag har fortf två dar på mej att åka å köpa en innan vi far. jag har lyckats få med mej eriks tjej oxå så jag slipper fara ensam, det kommer att bli väldigt trångt i stugan men det är ju bara för en natt så då ska det nog gå bra. =)


nä nu har jag inte tid med det här längre.


ÄLSKAR ALMA KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


puss å kram

Av zanna - 16 februari 2010 10:56

idag så kommer min kompis louise å min guddotter nellie å ska ta en promis med oss. skoj skoj! det var ett tag sen igen som vi träffade som. =( men nu ska det bli. =) nellie blir snart ett år, bara1 månad kvar. lill tjejen blir stor. =)

så nu sitter vi å väntar på som å är redo för en prommis.


nu sitter alma i sin babysitter å det låter som om den kommer att gå sönder när som helst. hon sprattlar å har sig å att hon håller sig kvar i den är ett under. =) =)


ikväll så ska vi på den årliga semel träffen i ovansjö. ska bli så gott. =) fick första semla förra veckan när jag å abba å alma for till anna l. då fick vi nybakta semlor å kaffe/saft. =)


nä nu ska jag ta å dricka mitt kaffe medans det fortf är varmt. =)


ÄLSKAR ALMA KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


puss kram

Av zanna - 14 februari 2010 21:07

den här dagen började inte så bra, alma vaknade hal6 å jag sprang mellan vår säng å hennes, stoppade nappen i munnen men hon spottade ut den hela tiden. halv 7 klev jag upp med henne för jag tänkte att hon kanske var hungrig fast det inte ens gått två timmar sen hon hade ätit. å vad rätt jag hade. ag gav henne mat å sen somande hon om å vaknade vid 8 men då var karl vaken så jag gick ner med henne till honom å sen gick jag å la mej en timme till. klev upp kl 9, drack nån kopp med kaffe för att jag skulle vakna till å sen så satte vi igång å städade. allt har lixom blivit undanskuffat den här helgen eftersom vi har varit i hassela. =) så tvåttmaskinen har gått hela dan.=)

när kl blev 11.15 så hoppade jag ur morgonrocken å ställde mej i en dusch, letade fram nå finare kläder å förberede mej för dop. almas "kompis" andrea döptes idag. det vra jätte fint å andrea var så söt i sin klänning. =) när jag kom hem så satte jag igång å bakade bullar för tanken var att vi skulle ha lite alla <3 dag mys men karl hade redan fixat det men sa inget till mej innan jag började baka så jag bakade å jag fick många bullar. =)

abbe kom hem vid 16 å då fixade karl midda, potatisgratäng å kött, han sa att han ville ordna det idag eftersom det är alla <3 dag så han fick mer än gärna göra det. å han hade fixat efterrätt oxå utan att säga nå. =) så himla söt. <3 jag fick en liten söt nalle av honom när jag kom hem från dopet men karl har inte fått nå av mej. karl ville inte ha nå eftersom jag överraskar honom lite titt som tätt med en liten sak. =)


imöra så ska jag fortsätta tvätt å efter kl 13 så kommer det några från jobbet å ska hälsa på. jag har ju så jag kan bju på fika nu. å det var ju  bra det då. =)


nå nu ska jag ta å mysa lite med karl innan jag blir alltför trött. =)


ÄLSKAR ALMA KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


puss kram

Av zanna - 13 februari 2010 19:39

.. är jag hemma igen efter tre dagar i hassela. jag har åkt emellan å nu kan jag säga att jag inte tänker köra till hassela på ett par veckor. =)

har åkt på vanliga skidor idag med men  det är fortf roligare med blades. =)

men det är väl en vanesak, tror jag ska låna min mys skidor nästa gång jag ska åka för karl sa att det är lättare att åka på dom än dom som han har nu. (my har karls gammla skidor)


nä nu tror jag att jag ska gå med alma till  hennes säng, hon somnade utan att jag hann få på henne pyjamas. så hon får sova i sin body.


ÄLSKAR ALMA KARL Å ALBERT!!!


puss kram

Av zanna - 12 februari 2010 20:21

idag så har vi varit i hassela hela dagen, jag å alma kom hem strax innan 19.

alla andra ska sova i en stuga som de har hyrt men jag besätmde mej för att sova hemma med alma.. blir så väldigt mycket med packning annars... vi ska ju få plats i bilen på vägen hem oxå..=)

vi kom fram innan lunch å vi har varit ute sen dess. alma har jag dragit omkring på en pulka å sen så sov hon i vagnen från 13-16. hon trivs verkligen ute. =) så himla bra. =) vi turades om att passa alma så jag fick åka lite oxå. jag prövade även att åka på vanliga slalom skidor å det gick mycket bättre i år än i fjol. jag har kommit på hur man gör. jiippii! annars så åker jag bara på blades. =) lilla my stal mina idag så jag fick åka på reines å dom är säkert 2 dm kortare än mina å dom var ännu roligare. =)

jag å alma ska tillbax dit imöra å njuta lite till. jag hoppas bara på att det är lika bra väder som det var idag. =)


nu sitter jag å kollar på let´s dance å jag hejjar fortf på WILLY!! han är ju så rolig å han försöker verkligen. hejja hejja!


ÄLSKAR ALMA KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Av zanna - 11 februari 2010 16:57

måste byta lösen till bloggen... det har kommit ut även fast jag bara gett det till 5 pers... hör av er per sms till mej så får ni det nya å den här gången ge faan i att ge det vidare.


ÄLSKAR ALMA KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


puss kram

Av zanna - 11 februari 2010 08:21

nu har jag inte skrivit på två dagar. har haft fullt upp hela dagarna som har gått, har inte haft tid å kolla mejlen heller.

i måndags så var oskar här hela dan, abbe å han hade jätte skoj hela dan, dom åkte skidor till farmor/mormor å jag gick breve. dom är jätte dukiga. =) när vi kom hem så gick kristina förbi så vi stod å surrade en stund.

vet inte men det känns som om jag har skrivit om det här redan... =)

körde hem oskar vi 18 tiden.


i tisdag så var abbe på dagis å när jag skulle hämta honom så ringde linnéa j å ville komma  hälsa på så det fick hon göra. det var meningen att vi skulle åka till en helt annan linnéa i sundsvall men hon hade dubbelbokat oss så linnéa j kom istället. =) satt å pratade i över två timmar. =)

vi fuskade lite med abbes datatid men det kommer jag aldrig mer att göra för när jag sa att han skulle stänga av så fick han ett riktigt vredesutbrott. jag vet att han kan bli arg men att han kunna bli så arg det visste jag då inte. han låg på sitt rum å skrek i över 1 timme, jag gick upp å försökte prata med honom flera gånger å när jag frågade om han hade lugnat ner sig då skrek han nej så då gick jag igen å så höll jag på.. det som är lite tråkigt är att abbe inte tar mej på allvar när jag säger saker till honom. "jaha" säger han bara. men det är väl lite av trotsen som kommer in i spelet oxå som gör att han är så nonchalant.


igår så var vi till anna l å hälsade på, om 5 veckor så ska hon ha bäbis, å jag kan ju säga att jag är inte avundsjuk på vad hon går å bär på. fy fy.. vi blev där i flera timmar.. =) när vi kom hem så var det bara till att börja med maten å göra alma ordning för farmor för vi skulle ner å åka skridskor å ville inte ta med henne. å tur var väl det för jag hämtade hem henne igen vid 21.30 vi fick börja med att skotta plan å kenneth hade redan varit där i 40 min när vi kom så han hade gjort grovjobbet´. men när vi kunna åka så slutade vi inte heller. karl gjorde världens vurpa när han skulle undvika att åka in i oskar men det slutade med att karl dönade ner i isen med huvudet före så han har blåöga idag å är jätte svälld. det ser bra ut idag men imöra är nog ögat ännu blåare. abbe kom å berättade för karl när han satt å vilade "att det är så där det går om man inte har hjälm, du kan få låna min om du vill" han är så söt. =) =) gun for till farmor å skulle hämta mer vatten för vi drack upp vårat innan vi ens hade fått på oss skridskorna. å då bad jag henne kolla alma på en gång, hon har en tendens att frysa som en liten gnu när hon är där så jag klädde på henne jätte mycket. hon frös inte som tur var. =)


idag så ska jag å abbe å alma packa oss iväg till hassela. =) abbe kommer att bli kvar där tills på sönda men jag åker hem. känns bara så krångligt att packa grejjer till en bäbis för fyra dagar. å så hon alma dregglar å kräks(ibland) kommer att bli mycket kläder å dessutom så vill jag inte väcka allihop när vi kliver upp på natten.. men karl skulle sova där från fre-lör, å det får han väl göra. vilket betyder att jag får en hel kväll natt för mej själv igen. =) det var ganska skönt sist så jag kan tänka mej att det blir det nu oxå.


igår så tänka jag att jag skulle överraska karl med at boka en hotellnatt. vi fick en smartbox i julklapp -08 å jag skulle bara kolla när den gick ut å sen boka en natt. men det visade sig att den gick ut den sista den här månaden så jag var ju bara tvungen att prata med karl så min suprise gick i stöpet. men den 27 så ska vi sova på first hotell i sundsvall. vi hade ingen lust att åka iväg så långt eftersom jag inte har sovit utan alma nångång så vill jag ha henne i närheten å vill jag så kan jag åka hem å hämta henne om det skulle bli alltför jobbigt. karl tycker att jag är löjlig men hon är ju min lilla tjej å hon är ju fortf jätte liten, å så ska jag sova utan henne... men abbe å alma skulle få vara i ovansjö med ann å reine, är det nån jag kan lämna henne till såhär första gången över en natt så är det dom. då säger karl oxå att jag är löjlig för jag kan lita på alla för han tror alla klarar det. ja men det gör jag med men ann har ju ändå två barn själv så blir det nå så kan ann hantera det bäst tror jag. det är inte att BARA lämna bort henne, som vi har kämpat för att få henne så är jag livrädd att det ska hända henne nå men det fattar inte karl. så då blir jag löjlig istället...hon är min ögonsten å jag kommer nog alltid att vara extra fjantig med alma vare sig jag har ett barn eller tio barn.


nä nu måste vi göra nån nytta om vi ska komma iväg...


ÄLSKAR ALMA KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


puss kram

Ovido - Quiz & Flashcards