Alla inlägg under maj 2010

Av zanna - 8 maj 2010 19:49

idag så har jag fått hem min bubbla! å så skoj det är!

det har inte så bra bromsar men den fungerar å går framåt. =) jag har stått å försök skrubba ren den från mossa men det har inte gått så bra. jag har ungefär halva bilen kvar å den sitter som sten kan jag lova, jag fick fara ner på macken å köpa nå medel å då gick det bättre men inte bra.. =( men men med lite tålamod så kommer det att gå bra. =)


ÄLSKAR ALMA KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


puss kram

Av zanna - 7 maj 2010 21:24

idag har det varit soligt å varmt, vi började dagen med en promis till farmor kl 10. men abbe hittade jon som var ute å grejjade så han stannade där medans jag fortsatte till farmor. var där i två timmar innan kl blev lunch så då plockade jag upp både abbe å jon å så gick vi till oss å åt lite lunch å sen fick grabbarna leka vidare. =) när vi hade ätit så kom farmor till oss å skulle hämta nå kort som jag glömde att lämna tillbax till henne på förmiddan å så blev hon här i flera timmar istället. =) trevligt med lite vuxet sällskap. =)

katarina kom å hämtade jon efter 15 nångång tror jag. de hade skit skoj så det där gör vi om fler gånger tycker jag. =)

vi har alltså kort å gott varit ute hela dan. när jag väl satt mej till ro så kom kim å abbe å frågade om abbe fick följa med anna å annelie på en promis å det fick han, det slutade med att jag å alma gick med oxå. andra promisen för idag, det var skönt å komma ut igen. =)

oskar ringde för en stund sen å frågade om abbe skulle på fotboll imöra å det ska han så klart. nu har den dragit igång igen å det är skoj, funderar även på om jag ska anmäla honom till landslagets fotbolls skola i juni. tre kvällar å sen är den slut. abbe vill säkert gå om jag frågar honom. han är mycket aktiv den lilla killen å vill gärna gå på allt han får å kan. =)


nä nu ska jag lägga mej ner å kolla på tv. är så himla trött, säkert bara för att man har varit ute hela dan. =)


ÄLSKAR ALMA KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


puss kram



Av zanna - 6 maj 2010 17:47

i morse 09.51 så föddes det en liten pojke, 3840g å 53 lång.

min lilla guddotter nellie har blivit storasyster.

grattis grattis till er nya familjemedelm. =)


ÄLSKAR ALMA KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


puss kram

Av zanna - 6 maj 2010 15:21

jag har sagt till karl jag vet inte hur länge att vi måste ta å köpa en liten blomma eller nå till mickels som tack för hannes stöd å barnvakt nu när allt det tråkigt har hänt.

så idag så tog jag med mej abbe å köpte en blomma som han räckte över till anna. hon blev glad men lite förvånad tror jag. hoppas att hon blev glad iaf. =)

abbe fick träffa sin mamma en sväng på ica oxå. jag tror att han behöver det. han saknar henne å det blir ju fel i hans värld när han inte får träffa henne som han brukar. jag hoppas att han får komma dit till veckan. han vill ju dit så jag hoppas hoppas för abbes skull att det blir så!

nu är den lilla killen ute å krattar, han är så duktig, jag satt mej här för att skriva några rader å sen fortsätta med allt göra. alma sover som en liten prinssesa i vagnen. =)


ÄLSKAR ALMA KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


puss kram

Av zanna - 5 maj 2010 11:06

ingen bra dag igen. båda barnen är feber fria idag men ack så griniga dom är.

abbe vägrar lyssna på vad jag säger å så säger han:det var inte jag, det har inte jag gjort. ren trots. hoppas att denna trots försvinner snart. det har hållit i sig länge nu. men men... tror att jag ska gå ut med dom båda två nu kratta lite så abbe får nå å sysselsätta sig med. det skulle vara bra oxå om alma ville sova en stund men det får jag väl inte henne å göra.. =)

almas utvecklig går framåt, hon sitter själv men tippar omkull när hon blir för ivrig. hon kan dricka ur sin flaska själv, hon springer i sin stol å tar tag i allt som hon kan ta tag i. men jag får henne inte att ligga på magen en längre stund, hon tycker inte att det är nå skoj. å blir grinig direkt. det funkar bara när pappa är hemma för då är det mycket mer skoj. hon stoppar sin napp själv i munnen å hon älskar tandborsten. =) tanden har kommit fram helt nu å den är jätte vass. =) å tand nummer två är på väg. =)


nä nu är det dags att gå ut för oss alla. måste ju göra lite nytta oxå. =) får se om jag kanske hinner olja in möblerna oxå.. mycket göra på lite tid. =)


ÄLSKAR ALMA KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


puss kram

Av zanna - 4 maj 2010 18:25

blev inget kalasande för mej å alma, hon somnade så jag väcker henne inte för att gå å äta tårta. å abbe stckarn har fått feber han oxå nu å han håller med när vi säger att han inte är frisk.. så han blir nog hemma från dagis imöra. men kalaset det kunna han väl inte missa eftersom den bästaste av oss alla kommer att vara där, oskar med stort O! =) dom två är oskiljaktiga.


ska säga upp fyren platsen nu oxå eftersom det blir lekis till hösten, han blir hemma hela sommaren å jag vill inte ha en likadan sommar som i fjol så det har jag sagt ifrån till karl. så jag hoppas att han lyssnar på mej. inga två timmar hit å två timmar dit. abbe stackarn blir ju splittad.


nä nu ska jag ta å vila lite medans alma vilar. känner på mej att det blir en liknande natt i natt som det var i natt. =(


ÄLSKAR ALMA KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Av zanna - 4 maj 2010 13:41

igår kväll så började alma å abbe att snora å ha sig, även att alma hade feber när hon gick i säng, hon fick sova i en kortärmad body så hon inte blev allför varm men det slutade med att jag var tvungen att ge henne alvedon iaf. stackarn vaknade vi 21.30 å var jätte varm å hon har sovit som en kratta i natt. abbe kom å la sig med oss vid 01 så det har varit en jobbig natt överhuvudtaget. alma som vaknat en gång i timmen å skrikit å abbe som tagit plats i sängen så jag blev utputtad.. *suck* det kommer att bli en lång dag.


abbe frågade mej igår när han skulle få träffa sin mamma för han saknade henne.. ja vad ska man säga mer än att jag inte vet.. jag hoppas att det blir snart eller att jag vet när så jag kan säga att den dagen får du äntligen komma å träffa din mamma. tycker lite synd om honom. dessa tre veckor har inte varit så lätta för honom. å sven å sussie vill han oxå träffa å att försöka förklara för honom varför han inte kan det är inte heller så lätt. han förstår inte riktigt. jag vet inte riktigt hur jag ska säga eller göra för att han ska förstå. stackarn.


idag så fyller svärfar år så ikväll så ska vi på kalas. får se hur mycket jag å alma orkar annars får vi stanna hemma å kanske gå dit imöra om hon är bättre.


nä nu ska jag försöka att få nånting gjort innan det är ddags att börja med midda.


ÄLSKAR ALMA KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


puss kram

Av zanna - 3 maj 2010 15:34

å så tråkigt jag har haft det idag. mamma å my kom en sväng på förmiddan å då blir jag å abbe så gott som bortglömd. my hon kan iaf sitta å prata med oss. men inte mamma, i hennes värld så är det bara alma som existerar. Grr jag blir så arg när hon gör så. å inte lyssnar hon på vad jag säger heller när det gäller alma.. vi har problem med att få alma å dricka vatten för mamma ger henne 4 månaders saft å jag har sagt att hon inte får ge henne det pga att jag vill ha henne å dricka vatten men det skiter hon fullständigt i.


idag så har jag tvättat å ska tvätta å har diskat en maskin. har bytt i alla sängar å plockat undan en massa tvätt. har även satt fast almas lampa igen breve hennes säng. nu väntar jag på att jags ka få börja med maten så jag har nå att göra igen men först så tror jag attd et är dags för alma att få mat nu innan hon den lilla stackaren svälter ihjäl... hon är en riktig bergström när det gäller mat. hehe


ÄLSKAR ALMA KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


puss kram

Ovido - Quiz & Flashcards