Alla inlägg under maj 2010

Av zanna - 2 maj 2010 20:51

efter många om å men så lyckades jag komma in på bloggen. det är nå fel i kväll så det har bara krånglat.. less less less på det.


idag så har vi varit ute i stort sett hela dan. vi har börjat på å kratta gården lite där det inte är nå snö. =) skönt med vår, nu är de bara värmen som saknas å så vill jag att det ska sluta blåsa så jävligt.. alma har legat på en filt på gräsmattan å kollat på abbe å karl när dom har spelat bandy. han är så himla duktig på att spela abbe så det är inte sant. å snabb är han oxå å han fintar karl. =) så skoj å titta på dom. när dom spela klart så gick vi på en promis, eller jag gick å karl å abbe cyklade, karl hade koll på hastigheten när jag gick å jag kom upp i 9 km/tim. ganska bra gjort. normal tempo är väl typ 4-5 eller nå.. hehe han har en mätare på cykeln. =) en liten färddata tror jag att det är. =)


jag som trodde att jag kanske ev skulle få bilen såld nu men den där killen som skulle komma å titta på den idag kom aldrig, han hörde inte ens av sig så nu har jag skickat ett mail till honom så vi får se.


nu sitter jag här å skriver nå rader igen, båda barnen ligger å sover sött i sina sänger å karl for till byn en sväng. funderar på vad jag ska göra, om jag ska fortsätta med tv tittandet eller om jag ska lägga mej å läsa en bok jag börjat med. "sommardöden" den är bra men senaste gångerna jag har läst nu så har jag haft mardrömmar å det är inge skoj. =( men men... kanske bara är inne i en period igen med dålig sömn å mycket drömmar å så lever jag rövare igen. =( men men det går väl över det oxå.. jag har ju en titel att leva upp till. hihi.


ÄLSKAR ALMA KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


puss kram

Av zanna - 1 maj 2010 12:49

igår så hade vi egentligen ingen aning om vad vi skulle göra, anna jobbade å reine med barn skulle sälja korv i njurunda. å det är ju ingen brasa utan oskar som gäller för abbe. =) så vi for till njurunda å kollade på brasan å träffade daktiskt folk vi kände. =) jag har aldrig i mitt liv sett en sån stor brasa faktiskt. den som brukar vara här i årskogen är ingenting i jämförelse med den. såg även tre st gamla klasskompisar men det är inga som jag brukar prata med annars å dessutom så tror jag inte att nån av dom kände igen mej. det är ju trots allt över 10 år sen jag gick med dom i njurunda på nivrena. men jag tror kanske att det kan vara så att den ena av dom kände igen mej för han kollade väldigt. gick i samma klass å handledargrupp i 8an. men jag sa inte hej.

när vi tyckte att vi hade kollat klart på brasan så for vi till ovansjö å surrade lite med reine å ann när hon slutat jobba. en mycket trevlig kväll måste jag säga. å abbe blev kvar där förstås för inte ville han följa med hem. vad trodde vi då??

oskar kommer även hit idag å ska leka med honom så då blir det ju bra det oxå. =)


ikväll så ska jag jobba å det var över 1 år sen som jag jobbade en kväll, å dessutom ska jag inte vara på min avd å det är säkert 3 år sen jag jobbade en kväll på den här avd som jag ska vara på. men det går säkert bra.


har ev kanske sålt min bil oxå, det känns bra. jag vill ha en liten billig bil å inte en som kostar multum i precis allt, bensin, försäkring osv. så jag får nog åka bubbla under sommaren tills jag hittat en bil jag vill ha. =) om bubblar går igenom besiktningen vill säga. =)


nä nu ska jag ta å vila lite innan jag ska iväg. =)


ÄLSKAR ALMA KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


puss kram

Ovido - Quiz & Flashcards