Alla inlägg den 24 mars 2010

Av zanna - 24 mars 2010 15:01

idag så har jag tagit mej en promis runt gnarp med patricia. det var jätte skönt men när vi gått halvvägs så började jag frysa om rumpa å ben.. brrr..

men det var som sagt skönt att få ngra km längre än vad jag i vanliga fall gör. det där måste vi göra om. =)

när vi hade gått klart så drack vi en kopp kaffe hos patricia å hannie å sen var det att åka vidare till mamma. har lämnat en nappflaska hos henne som alma kan ha men då var vi tvungen att gå å köpa en ny napp til den för alma tar inte dom runda napparna, hon vill ha platta annars så dricker hon inte å min mamma kan inte sånt där så jag fick följa med. sen gick vi vidare för att hämtaabbe på dagis å sen hem till henne för att fika lite. abbe å jag åt glass å alma mat å lite frukt å glass till efterrätt. nu är vi hemma igen å abbe har gått till kim å wilma. han tycker verkligen om att leka med dom små flickorna. =) det är tur att har så många kompisar. =) imöra så ska jag å abbe ha en dag för oss själva. =) det ska bli skönt så han vet å förstår att jag tycker lika mycket om honom nu som jag gjorde innan alma kom. han har börjat att protester mot mej lite grann nu så jag hoppas att det hjälper med att vi är själva. å jag kommer att försöka med det så ofta som det bara går. å bara jag har en barnvakt åt alma. mormor å moster ställer ju mer än gärna upp men jag vill ju inte att dom ska anpassa sig efter oss.

alma har roat sig med att skrika, jag tror att hon har prövat sin röst så som hon har skrikit å sen skrattat. det var skoj men ändå så inte, lite jobbigt med en sån pipig röst. jag försökte att filma henne när hon höll på men då slutade hon förstås. hihi.


nä nu ska jag ta å mysa lite innan abbe å karl kommer hem. ska till farmor sen å fira henne för hon fyller år imöra men då kan inte ruth eller ann vara med så då blir det idag istället.


ÄLSKAR ALMA KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


puss kram

Ovido - Quiz & Flashcards