Alla inlägg den 25 mars 2010

Av zanna - 25 mars 2010 19:59

idag så har det varit en mycket bra dag. jag å alma klev upp vid 07 å den stora å den lilla åkte strax innan 8.

jag å alma satt å njöt av en å två å tre koppar kaffe innan det blev frukost å påklädning. sen bar det av till mamma/mormor. =) alma skulle vara där medans jag å abbe fick vara för oss själva å vi hade jätte skoj. =)

vi for till birsta å gick på toy r us. vi var säkert där inne i 1 timme innan abbe bestämt sig vad han skulle ha. han fick till slut en transformes, en ben 10 mask å en turtels dräkt. =) han fick betala själv med sina pengar å han var så nöjd den lilla killen. =) jag förklarade för honom att han antingen fick en dräkt som är dyr eller flera billiga saker å han valde det senare. jag som trodde att dräkten han ville han skulle vara jätte dyr med den var det halva priset på så  han hade tur. =)

sen gick vi till timrå shoppen å skulle kolla vad en mössa kostade å den var jätte dyr i jämförelse med vad en timrå body till alma. hua hua det får bli en annan dag.. känns inte som om jag vill betala drygt 200 för en mössa å 160 för en body..


imöra så får vi främmande med rasmus å whilma som ska vara här under dagen. det ska bli skoj. abbe vet att han ska få hit två kompisar men han vet inte vilka så han får en glad överraskning när dom kommer. =)

dom leker så bra ihop alla tre. =)


nu sitter jag hemma själv, båda barnen sover å karl å på pingis träning. =) första träningen för honom sen alma kom tror jag.. bland dom första iaf. =)


nä nu ska jag fortsätta med mitt förlossningskliniken. =) spännande!!!


ÄLSKAR ALMA KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


puss kram



Ovido - Quiz & Flashcards