Alla inlägg den 28 mars 2010

Av zanna - 28 mars 2010 19:31

igår så var jag på med jobbet på midda å bowling. =) det var jätte skoj. jag my anna å annelie åkte i en bil å det var ett riktigt party i bilen på väg in till hudik. jag trodde jag skulle bli döv å dessutom så trodde jag att jag skulle köra av vägen både en å två gånger när annelie å my hade ner solskyddet på min sida hela tiden. =( gång på gång så skulle dom ha en annan skiva å istället för att ta ner fodralet så skulle dom häva ner solskyddet gång på gång. men vi kom dit  å vi kom hem. det var meningen att vi skulle gå ut på nån krog oxå men det slutade med att det var en som gjorde det  å resten for hem å la sig å sov. hehe jag var ju en av dom som körde så jag var en av dom som gick å la sig när jag kom hem. sa hej till karl typ gav han en puss å sa natti natt. jag är en mycket spännande människa att bo med. hehe..


idag så har vi inte gjort annat än å städa tror jag. =) å rent å fint är det å en svag lukt av citron i hela huset. det  känns så fräscht. =) =)

har även gått igenom en massa papper i datarummet å rensat ut en hel del. så nu ser man databordet igen. hihi. hittade min förlossningsjournal som jag satte mej å läste, jag förstår lite mer av den nu är jag gjorde när jag läste den sist. hihi


nu sitter jag å kolla på tv, nån komedi om nån som ska gifta sig lr nå.. har inte hängt med i den riktigt. =) imöra så skulle min my komma å gå en promenad med oss. får se hur det blir. jag har gjort nå å det känns som om jag har fått tilllbax min foglossning fast jag inte har känt av den nå alls sen alma föddes. kanske bara är ischias oxå. det märks hur det känns imöra om det blir eller inte å på kvällningen så ska vi på slalom avslutning med abbe på portkul. då ska han få sitt järnmärke som han har tagit. =) abbe har blivit så otroligt duktigt på att åka slalom fast han har missta halva träningspassen känns det som. men det är väl kanske hassela som gjort att han har blivit så duktig som han är.


ÄLSKAR ALMA KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


puss kram

Ovido - Quiz & Flashcards