Alla inlägg under mars 2010

Av zanna - 22 mars 2010 17:37

 

alma i sin sya pyjamas, jätte fin å jätte bra men kvaliten.. värdelös.

trycket krympte vi första tvätten så nu är pyjamasen större än trycket..

men en mycket fin liten tjej. =) =)


     

alma nyäten, plommon är vad hon har runt munnen... nam sa hon hela tiden. =)





hur roterar jag bilden? almas första provsittning i hennes stol, hon tyckte det var skoj! =D 



på denna bild så är alma ty 2-3 månader tror jag. å katten är större än henne.

var bara tvungen att knäppa ett kort. =)



ny uppdatering av henne har ni fått nu. =) =)


ÄLSKAR ALMA KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


puss kram



Av zanna - 22 mars 2010 17:26

idag är det månda å jag abba å alma började vår dag med en promis till farmor. vi fik en fika där även fast vi just kommit från frukostbordet. =)

när vi skulle gå hem så såg jag att jon å katarina kom gående så vi väntade in dom så abbe fick prata med jon. =) det slutade med att jon frågade om abbe fick komma å vara med han å det kan man ju inte tacka nej till när abbe bara leker med tjejer. =)

jag gick hem å lekte lite med alma å hände en tvätt å började med lite lunch,  karl skulle plocka upp abbe när han kom hem.

när allt sånt var klart å karl hade åkt till jobbet igen så fick abbe jätte tråkigt, han låg här på golvet å sprattlade med sina ben å sa: jaaaag haaaar tråååkiiigt!

ja men klä på dej å gå till en kompis då å det gjorde han. han gick till sina tjejer kim å wilma. =) =)

nu sitter jag å kollar på grey´s å tar igen mej efter maten. skönt. abba alma å karl sitter uppe på abbes rum å kollar på film. vi satte in en tv där i helgen bara för att oskar skulle vara här för vi ville kolla på hocky å det går ju inte samtidigt som de ville kolla på film.. han har förstår regler å han får bara använda sin tv till filmer (har inga kanaler) och efter kl 17 på eftermiddagarna. ingenting annars å håller han inte det så tar vi ut tv´n därifrån. än så länge håller han sig till reglerna så jag hoppas att han fortsätter med det för han är duktig när det gäller regler. =) =)


nä nu ska jag ta å kolla på det här innan hockyn börjar.


ÄLSKAR ALMA KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


puss kram

Av zanna - 21 mars 2010 20:43

i fredags så var vi på "friskvård" hos erik å fia. det var jätte trevligt,vi spelade spel å kollade på let´s dance. tusan att willy åkte ut. jag som tyckte att han var en värdig vinnare. =)

jag tror att alma känner att hon inte har nån speciell plats att sova så då sover hon inte längre än en liten stund. hon gav upp på riktigt strax innan 24 å vi for vid 00.30 men sen gick det inte att väcka henne heller. =)

igår så kom oskar hit å då ville vi ha hem abbe så då kom han oxå. det går ju inte att ha oskar sovandes här utan abbe, det är ju helt fel. det var full fart tills jag körde isäng dom vi 21 igår kväll, jag trodde att dom skulle protestera men ingen av dom gjorde det så dom var nog ganska trött båda två. =)

idag så har vi haft huset fullt med barn, jag fick ett mess av lena som sa att laban ville komma å leka med abbe så då var dom ju tre killar som lekte å senare under dagen så var kim, wilma å aniston här oxå. livat i luckan kan man kalla att det var. jag skulle kunna starta ett dagis varannan vecka med alla byns ungar. hihi.

nu sitter jag kar å abbe å kollar på wipe out. å vilket roligt progrm. hehe men jag skulle nog inte klara av att vara med. fy fy...


igår natt 00.16 så fick almas gudmor anna å hennes sambo en liten greta. =) som jag har väntat på att hon ska komma. å hua så söt den lilla tjejen var! en kopia utav anna. hihi grattis grattis till anna å simon!! =) å välkommen till världen greta!


nä nu ska jag ta å vara lite social. =)


ÄLSKAR AKLMA KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


puss kram

Av zanna - 19 mars 2010 13:34

så har jag fixat sista tygbiten till almas dopklänning å gu vad den kommer att bli fin. =) som jag sagt förut så kommer den inte att var vit utan beige i linne tyg. jag vill inte vara som alla andra med en vit klänning så därför blev den beige. =) typ iaf. hittade abbes dopklänning häromdan å den tyckte jag inte alls var nå fin, en massa rych å glittrig. nä vet ni vad... fy vad hemskt!

jag hoppas bara på att jag är lika nöjd som nu när den väl är färdig så det inte blir en flopp. =)

var även till mamma en sväng efteråt för hon hade köpt mat å grejjer till alma så hon fick väl äta där då innan vi for hem igen. nu ligger hon ute i vagnen å sover som en stock. =)


å vad arg jag är på företaget där jag har köpt vagnen, ena dragkedjan till överdraget har gått sönder så jag vågar inte stänga den helt. så jag tänkte att det måste ju gå på garantin men icke. garantin gäller bara fabrikationsfel. men varför i hela världen har man garanti på grejjer man säljer om man inte ens kan få en dragkedja lagad. blir så arg! så nu får jag åka till hudik å lämna in den å få dragkedjan bytt. lika bra att göra det på båda sidor så den andra inte går sönder oxå. men men, jag tycker att man ska kunna använda en vagn aktivt i 4 månader utan att nå sånt går sönder.


såg på facebook idag (där man ser å hör allt förstås) att A&S nog ska få bäbis inom det närmsta dygnet. försökte att ringa henne förut men hon har telen av så det stämmer nog. hoppas bara att allt går bra å att det går fort. =)


grannen ovanför oss ringde nu å berättade att det var klädbytardag imöra i harmånger så nu ska vi dit. =) hoppas på att jag hittar nå tjocktröjor till abbe som det inte är luva på för han har sagt att han inte vill ha det för det blir knöligt under overall/jacka när han är ute. så titta kan man ju göra iaf. =)


nä nu ska jag passa på att vila lite när alma ligger å sover, har en sån väldig huvudvärk. =(


ÄLSKAR ALMA KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


puss kram

Av zanna - 17 mars 2010 20:37

i natt så har det inte varit nå roligt, sovit jätte dåligt å när alma vaknade vid 04 å ville äta så somnade hon inte om sen. =( å jag kände verkligen hur irriterade jag var å bättre blev det ju inte. men när hon somnade vid 05-05.30 så blev jag jätte glad å tänkte att hon skulle sova nån timme nu då men icke.. hon vaknade igen strax efter 06 å då märkte jag att karl hade klivit upp så då gick jag ner med alma å sen gick jag upp å lade med igen. fick sova till strax innan 8 men då var ju såklart alma hungrig igen så jag gick ner å gjorde i ordning en flaska å gick upp igen, la alma breve mej i sängen å matade henne halvvaken å sen somnade vi båda å klev sen upp vid 10. det var ganska skönt men jag hoppas på en bättre natt i natt.


my ringde mej på förmiddan å ville komma å säga hej å det fick hon om hon var frisk å det var hon. hon trodde att hon hade fått magsjuka så hon ar varit hemma från jobbet, men hon sa att hon hade spydd en gång på natten å sen var det bra. vi var ute typ hela tiden så det var ju bra. jag fick med henne på en prommis, det hade jag aldrig trott. men vi gick en sväng å sen satte vi oss på bron å drack kaffe å snacka skit. =)

jag var på så bra humör så jag ringde till karl å frågade om dom ville ha nå gotta till fikat så jag for på affären å handla, in till mamma en sväng å sen vidare till karl å erik som jobbade på för fullt. =) jag vet inte vad det har tagit åt donnan i den här huset men å sova en stund på dan som hon brukar det har varti helt omöjligt nu i flera dagar.. =( hon har somnat å sovit max 40-50 min fast hon brukar kunnat sova 2-4 timmar mitt på dan.men inte nu, vilket gör då att hon vill sova vid 18 å det får hon inte.. är det helt omöjligt att ha henne vaken så får hon sova max 15-20 min å sen väcker jag henne. då får hon äta å på med pyjamas å sen i säng på riktigt.

å har jag då otur så vaknar hon första gången vid 02 annars vi 04-05. men men..


nu måste jag snart börja på med alla dop inbjudningar, det kommer bara att bli skläkten på dopet å några utvalda kompisar (faddrar) för vill vi ha med alla som vi vill så blir vi närmare 100 pers å är vi bara släkterna från bådas sidor så blir vi ca 60 om alla kommer. hua hua börjar bli lite smått stressad men det är ju 2 månader kvar. men mycket att göra, klänningen är inte färdigsydd, inbjudningar ska skrivas ut å skickas.. somliga tycker att vi har mycket tid kvar på oss men om min halva från motala ska hinna kunna planera om de vill komma eller inte så vill jag ha ut inbjudningarna nu å inte sen. jag vill ha lite framförhållning. =)


nä nu har jag inte tid med det här, grey´s nu. =) =) veckans höjdpunkt!!!


ÄLSKAR ALMA KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


puss kram

Av zanna - 16 mars 2010 15:28

karl ringde med 08.45 å sa att lilla vasaloppet började 09.30 å hur i hela hel*ete ska jag hinna ner till gnarp till 09.30 sa jag då, ja men det hinner du väl..jag glömde kameran hemma.

ja ännu en gång så blir man klassad som en robbot som klara precis allt. så det var bara att klä på oss å in i bilen, ingen frukost å ingen dusch å bara EN kopp kaffe å det ska jag hinna vakna på?! nej! som tur var så hade alma nyss ätit så henne var det bara att byta kläder på men ändå så tar det inte två min.

lyckades vara nere på gnarp till 09.30 å karl var där till 09.40 å då är det jag som ska skynda mej när han inte kan passa tiderna själv?! HA vilket skämt!

men abbe var iaf glada att vi kom å han var super duktig på att åka skidor. =) blir så stolt över honom, alla barnen var jätte duktiga. =)

efter det så for jag å alma till hilda å drack lite kaffe å snackade skit. =) linda å andrea var oxå där. andrea är fortf intresserad av alma men alma har så mycket annat å titta på så hon är inte ett dugg intresserad av andra bäbisar. dom är så söta tillsammans! =)


nu sitter jag å kollar på ghost whisperer. ett bra program å alma sitter i sin babysitter å har skit skoj verkar det som. =) sprattlar å spratar å skrattar. =) hon är så himla underbar den lilla flickan!!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3


nä nu ska jag ta å hänga lite tvätt.


ÄLSKAR ALMA KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


puss kram

Av zanna - 15 mars 2010 08:45

för att vakna på fel sida å sen blir arg på oss andra utan att vi gjort nå.

karl har tydligen sovit dålig i natt å blev sur på mej för att jag skulle lägga ner abbes skiddress i en påse som skulle med till hans mamma. men vill han skälla så får han väl det då. jag slipper ju vara med honom idag så han kan väl skälla på erik eller på nån bil istället. jag ska göra iordning i köket å sen oss å sen far vi till högsjö, vi ska träffa lilla calle. =) ska bli så så skoj!


igår så var jag å alma själva nästan hela dan, vi sov på soffan när karl å abbe kom hem. är lite sur på abbe för han har aldrig tid att gå å kissa när han är ute så då kissar han på sig istället.  för då kan man fortsätta att göra det man gör utan att behöva gå nånstans. men då slutar det med att vi blir sura på honom å han förstår inte varför. så nu har han förstört sina pjäxor å kan inte åka nå mer i år. jätte skoj när man köpt utrustning för flera 100.. ni får väl köpa nya då sa han. men jag sa att det kan du göra själv för dina egna pengar för sådär gör man inte när flera stycken frågar om du oxå ska följa med å kissa. det är andra gången på ett par dar som han gör sådär.

men men... det är väl nån fix idé han har fått å jag hoppas att den försvinner lika fort som den kom. =)


sitter nu å funderar på om jag ska ta mej en till kaffe å sen fixa fram köket så vi kommer iväg nångång. =)


ÄLSKAR ALMA KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


puss kram

Av zanna - 14 mars 2010 13:53

igår så var jag på tjejkväll i ovansjö. lilla my hade planerat att vi skulle äta gott å kolla på melodifestivalen. det var jätte trevligt. =) alma fick ha snopp å vara hemma hos oss på killkväll med hocky å snask. =) jag ville fara själv å det gick ju bra. 

idag så är allihop i hassela å åker skidor, jag stannade hemma för det brukar ju bara bli ett två tre åk för mej å det är inge skoj  att bara stå å kolla på,

been there, done that. så vi stannade hemma. fick mej en prommis med ruth å den tackar jag för! =)

nä nu ska jag ta reda på tvätten.. skoj.


ÄLSKAR ALMA KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


puss kram

Ovido - Quiz & Flashcards