Alla inlägg under mars 2010

Av zanna - 12 mars 2010 09:30

igår kväll så skull hela familjen på kalas men det slutade ju med att jag å alma for bara. min guddotter fyller 1 år idag. =) hurra!!

louise å thomas är då inte kloka på en fläck. hehe dom berättar saker som ingen annan än dom ska veta å dom blir inte blyga eller generade heller..

oj oj oj, kanske ska dit idag oxå men då ska hela familjen dit. beroende på när allt besök har varit där. louise skulle ringa om det. =)


idag så vet jag inte vad det blir, måste dammsuga runt soffan. jag tror att det är golvet som har ätit popcorn å inte folket som var här igår.. *suck* bara städa å städa å städa. så skoj när man skulle kunna vara ute istället.men men det är ju snabbt gjort bara man kommer igång.


nä nu måste jag ta å göra nå åt mej själv å äta frukost oxå.


ÄLSKAR ALMA KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


puss kram

Av zanna - 11 mars 2010 14:21

idag så märks det att våren är här. det rasar ner en messa snö från både hurset å garaget. =) härligt härligt, nu kanske vi slipper alla bekymmer med att det rinner in vatten. =) =) abbe ville åka till oskar så då fick han väl göra det å oskar blev så glad när abbe kom. =) jag höll inte på att ta mej från gården men efter många om å men så lyckade jag komma upp till den stora vägen. men by vägen var inte mycket bättre den heller.. trodde även att jag blev stoppad i armsjön så jag sängde in där men polisen vinkade ut mej på vägen igen, det var tradaren bakom mej som skulle stoppas. polisen sa att det var omöjligt att bara få han å stanna eftersom han låg så nära mej. "jag blåser åt dej så kan du få åka igen" så han innan jag fick fara. hehe


när jag kom hem så var det bara till att ta reda på röran i köket sen igår. oj oj oj vad mycket, jag är inte helt klar än men jag ska snart göra klart. =) har även hängt en tvätt å skottat fram garaget så jag kunna ta ut slungan tills karl kommer hem.. å när vi har ätit midda så ska jag till nellie som fyller 1 år imöra. =) som gudmor så är det ju ett måste enligt mej att åka å gratta fast man egentligen inte har tid. *suck* har massor med göra..


igår så var my å oskar här för ann å reine jobbade, det slutade med att kim å wilma var här oxå å alla barnen verkade ha jätte skoj. jag fick lov att ropa in allihop för abbe å oskar var genomblöta, det syntes väldigt bra på dom men inte på dom andra. en efter en så smet dom upp på abbes rum men abbe kom till köket å tog av sig byxor å långkalsonger för det var blött. jag ropade ner alla andra oxå å alla andra barn var oxå dyngblöta. nä men vi är inte blöt sa flera av dom när dom kom in.. så det var bara att leta fram torra kläder å rätt storlek till alla. lite svårt till kim å my för dom har jätte långa ben å abbe är ju så kort. men jag hittade en påse med ärvda kläder som var lite större. =) det ordnade sig till slut. =)

kim glömde att berätta för mej att dom skulle gå hem 16.30 så micke kom instudsande 17.30  å ville ha hem sina två små. hehe

dom är ju så söta alla dom små när dom leker tillsammans oavsett deras ålder. wilma yngst med sina 5 å my äldst med sina 10. å konstigt nog så var det inte nå bråk överhuvudtaget. inte en ända tillsägelse fick dom.  =)


nä nu måste jag ta reda på alma som ligger breve mej å surrar för fullt. =) =)


ÄLSKAR ALMA KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


puss kram

Av zanna - 10 mars 2010 08:04

vilken natt det har varit, alma vaknade 01.45 å då fick hon mat å somnade igen, men inte jag, jag låg å vred å vände på mej å sista gånge jag kollade på kl så var den närmare halv 5 tror jag. å alma vaknade igen pigg å allert vid 06.. men jag fick upp karl så han tog med henne ner. tack å lov för det!! har ju lite att göra idag å då kan jag ju inte vara som en zombie. =( sitter å bäljer i mej kaffe nu för att jag ska bli människa å snart så kommer min my å ska låna bilen en sväng.

det här kommer att bli en lång dag..


skriver mer sen om jag orkar..


ÄLSKAR ALMA KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


puss kram

Av zanna - 9 mars 2010 20:19

idag så är det tisdag å abbe har varit med my å oskar, dom for till sidsjön å på skidkul. jag å alma for hem å städade, inge vidare skoj men rent å fint blev det iaf. =) sen ringde lilla my å sa att dom var på väg tillbax till ovansjö så då lade jag in min beställning på H&M å så for jag. abbe måste ha gallonisar nu när han är ute för det är så blött i snön så han blir dyngsur efter 10 min å det är ju inge skoj. han kan iaf inte ha sitt regnställ sen i fjol så jag har iaf varit tvungen att köpa ett sånt till honom, å när barnbidraget kommer så ska jag å abbe in å köpa stövlar till honom. hans gamla är hos hans mamma å har inte kommit tillbax hit än.. *arg* men hädanefter så kommer inget av det jag köper till honom att följa med honom dit. för funkar det inte än så kommer det inte att göra det heller så nu kommer allt att vara kvar här å hon får köpa eget till honom. så det så!!!


idag kl 17 så fick jag ett sms om att mina glasögon har kommit så jag ska fara å hämta dom imöra å så blev vi 3300 kr fattigare. jag skulle ju vänta med att köpa nya men det här funkar inte så mycket längre så nu blev det nya iaf.. =( men jag hoppas att dom kommer att funka bättre å att jag trivs i dom nya. =) det har jag inte gjort i dom här som jag har nu..


på torsda så var det meningen att jag å abbe skulle vara för oss själva men vi hoppar över det å tar det när vi ska köpa stövlar sistället. då ordnar vi barnvakt å åker. =)


nä nu ska jag ta å vara lite social.


ÄLSKAR ALMA KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


puss kram

Av zanna - 7 mars 2010 15:18

idag så har vi inte gjort så mycket, alma har suttit i sin hoppgunga ett tag å nu börjar hon få kläm på den. =) hon sparkar å hoppar lite å tycker att den är så rolig. =) slängde ut henne i  vagnen vid 11 för då var hon så trött så trött den lilla tösen. jag å karl bestämde oss för att ta oss en promenade efter lunch så vi gick en sväng medans alma fortf sov, när vi kom hem igen så var jag tvungen att väcka henne för då var kl 15 å så länge brukar hon inte få sova. vi börjar på å tappa hoppet om henne lite för hon är fortf jätte gnällig men det är väl dom där tändernas fel.. =( när man är van att han en liten tjej som är glad 24 timmar om dygnet 7dar i veckan så är det lite små jobbig att hon gnäller 24 timmar om dygnet nu. men det är väl så det ska vara. hon är ju inte mer ön mänsklig hon heller. =)

karl for å handla å skulle hämta abbe men dom var ute å åkte skoter så han kom hem själv igen.

medans karl var borta så såg jag nå gammalt pogram av outsiders å det handlade om tjejer i 14-15 års ålder som hade blivit mamma. jag blev hel impad av dessa tjejer. dom verkade inte vara ett dugg rädda för att bli förälder vid en sån ung ålder, en annan funderade många gånger på om man verkligen skulle bli mamma. =) men de verkade inte så nå hinder över huvudtaget. strongt gjort tjejer!! =) =) å lycka till med barnen! =) =)


nä nu måste jag ta reda på alma...


ÄLSKAR ALMA KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


puss kram

Av zanna - 5 mars 2010 16:16

idag är det andra dagen med fin väder å jag har ändå inte tagit mej ut på en promenad. det är fortf lika tråkigt att gå själv å min promis igår blev ju inte av...

idag så har jag donat lite inne å så lovade jag ju att hälsa på sussie så det har jag gjort. ska dit sen igen när karl är på 50 års kalas, först ska vi fira min mamma som fyller 56 idag å sen ska karl på nästa. jag hade inge vidare lust att åka på ett till kalas så jag åker till sussie istället som är själv för sven jobbar.

om 5 veckor så hoppas jag på att dom får en bäbis oxå, för den 14 april är det nämligen BF. deras bäbis har ett pingu tema så vi läre väl ta å köpa en pingu present till han/hon. =) skoj skoj!


idag är min lilla piga på dåligt humör, hon är gnällig å det är inge skoj alls att heta alma idag. hon tyckte att det var skoj att gå på blomster affären för där skrattade hon hela tiden åt henne som hjälpte mej. =) men sen har det varit gnälligt igen, det gick ganska bra hos sussie å när vi satte oss i bilen å skulle åka hem så somnade lill tösen på en gång å hon sover fortf. =)

alma är verkligen det bästa som har hänt mej! älskar henne så otroligt mycket, det går inte att beskriva! jag trodde inte att man kunna älska nån så mycket som man älskar sina barn. =) som förälder så kan man gå genom eld å vatten för att dom ska ha det bra å det kommer jag att göra för alma å abbe så länge jag lever!

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


nu är karl på väg hem så nu ska jag börja med maten!


ÄLSKAR ALMA KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


puss kram

Av zanna - 4 mars 2010 14:56

dan började så bra så bra. men när jag bestämde mej för att packa in mej å alma å vagnen i bilen för att ta en promis med sara i gnarp så började allt skit. när jag var halvvägs ner till gnarp så fick jag ett mess där anna frågade om vi hade strömavbrott å det visste jag ju inget om eftersom jag hade åkt.. när jag kommer ner till gnarp så upptäcker jag att jag har glömt skötväskan hemma å att det fortf var strömavbrott, så det kvittade ju om jag hade med mej maten lr inte eftersom jag inte kunna värma den.. å ica var stängt pga av avbrottet så jag kunna inte köpa nån färdig mat som hon kunna åta kall så det slutade med att jag fick åka till harmånger å handla å sen till edsäter för å kunna ge henne maten innan hon svalt ihjäl min lilla stackare. jag fick även en termos med hett vatten ifall att avbrottet skulle vara länge så jag kunna ge alma mat utan att behöva bekymra mej om att hon är hungrig. men när jag skulle åka hem så kom den tillbax, men jag litar inte på att den kommer att vara hela dan så jag har kvar vattnet i den för säkerhetsskull.

lilla felix var så himla lite å söt, alma ser ut som en stor klump nu i jämförelse med honom. =) han var jätte lik sin mamma tycker jag men det tyckte inte my, hon tyckte han var likt pappa. =) tänk vad olika man tycker. =)


när jag kom hem så gick jag upp på talet för att slå bort isen å det gick jätte lätt idag, men sen upptäckte jag att det började bli luft mellan isen å taket så den kommer nog att ramla ner snart å då fick jag lov att gräva en stor stor grop utanför vardagsrummet för ramla isen ner så hade den åkt rakt igenom fönstret å det hade ju inte blivit nå bra så nu är det bara att hålla en tumme å hoppas att min grop räcker. =)


nä nu ska jag ta itu med tvätten innan alma vaknar.


ÄLSKAR ALMA KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


puss kram

Av zanna - 3 mars 2010 17:58

på grund av att jag ligger deckad i en förkylning. =( jag å karl är dunder förkylda men än så länge har båda barnen klarat sig, abbe har ju åkt till sin mamma å det är ju bara tur att han gjorde det nu när vi blev såhär.  jag har inte orkat göra så mycket.. men idag så var jag tvungen att fara med alma till bvc för en vägning mm.. frågade om hennes kräkningar, hon har börjat på å kräkas så väldigt å det gör mej lite fundersam eftersom hon aldrig har gjort så förr mer än nån gång ibland men nu är det efter varje flaska. hon kräks inge efter gröten lr de andra hon äter.. men BM sa att det kan vara pga majsstärkelsen i nan2 så vi hoppas på det. =) hon har även lagt av att prata.. skumt tycker jag. men det kanske bara är en fix idé, för om hon slutat att höra så bör hon vä bli orolig eftersom hon är van att höra lr?? vi har gjort rent öronen på henne å det blev lite bättre  men jag vet inte...


nä nu ska jag ta å kurera mej lite.. skriver mer när jag orkar..


ÄLSKAR ALMA KARL Å ALBERT!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


puss kram

Ovido - Quiz & Flashcards